Vælg en side

Book koncerter

Monique har i mere end 30 år fremstået, som en af de mest karakteristiske sangerinder på den danske pop og soul scene. Du kan booke og opleve hende live i flere forskellige band konstellationer, du kan læse meget mere nedenfor.

Vil du booke en koncert med Monique Band eller vide mere om pris, så kan du enten ringe til os på telefon +45 26 62 08 62 eller sende os en mail på booking@monique.dk.

Monique Band

Tag på en rejse med Monique gennem hendes musikalske karriere.

Der bliver både spillet ballader til hjertet og svedig danse-soul til fødderne, når Monique står på scenen med sit band.

Repertoiret består af det bedste fra Moniques soloalbums, krydret med en lang række numre fra de mange andre produktioner, hun gennem årene har været med på.

Kan du huske hendes første hit “Tell me why”? og hvad med “Min kat den danser tango” og “Vindens farver”

Alt sammen bundet sammen med historier fra Moniques liv.

Vil du booke en koncert med Monique Band eller vide mere om pris, så kan du enten ringe til os på telefon +45 26 62 08 62 eller sende os en mail på booking@monique.dk.

Monique Duo

Kunne du tænke dig, at få sangerinden Monique til at synge til din næste festlige begivenhed f.eks til en:

fødselsdag, reception, barnedåb, til sommerfesten, i firmaet, til et jule-arrangement eller som en surprise for en du holder af, eller måske hjemme hos dig selv i dagligstuen bare fordi du har lyst ?

Så er det nu muligt.

I samråd med Monique, finder I ud af, hvad der vil passe perfekt til din festlige begivenhed.

Monique synger nogle af de bedste og mest kendte sange gennem tiden og indstuderer også gerne dit yndlingsnummer.

Vil du booke en koncert med Monique Duo eller vide mere om pris, så kan du enten ringe til os på telefon +45 26 62 08 62 eller sende os en mail på booking@monique.dk.

Monique's Verden børnekoncert

For børn i alderen 2-7 år og deres voksne.
Baseret på Moniques børneapp Monique’s Verden.

Kunne du tænke dig en Monique’s Verden børnekoncert hjemme hos dig selv, i børnehaven, til en fødselsdagsfest, eller bare fest og så meget mere? Så er det nu muligt.

Sangerinden Monique tager nemlig ud med hendes 4 bedste tøjdyrs venner: Max, Marley, Marvin og lille Molly. Monique og vennerne underholder 30-45 minutter, med nogle af de allerbedste danske børnesange og historier, som alle er at finde i hendes nye fantastiske børneapp ”Monique’s Verden”.

Appen er gratis at hente ned, og indeholder 28 sang videoer, hvor du selv kan synge med på alle sangene, for der er nemlig syng-selv versioner til alle sangene, og så kan du også lære fagterne til flere af sangene. Derudover, er der også 11 videoer, hvor Monique fortæller eventyr.

Koncerten byder på masser af sjov og ballade, syng med, dans, fagter og leg. Du kan selv vælge, om Monique skal komme ud og synge, fortælle historier og eventyr eller gøre begge dele. Der er også mulighed for, at vælge et specielt TEMA. Det kan være fastelavn, påske, Halloween, jul eller noget helt andet. Du bestemmer!

Monique’s Verden kan bookes til:

*Hjemme os dig selv privat
*Børnehaver
*Biblioteker
*Firmaer: familiedag eller jul i virksomheden
– og meget mere, kun fantasien sætter grænser ☺

Hvordan booker man?

Hvis det lyder som noget for dig, og du gerne vil booke Monique’s Verden eller vil vide mere om pris, så kan du enten ringe til os på: +45 26 62 08 62 eller sende os en mail på booking@monique.dk.

Vi glæder os så meget til at høre fra dig/jer ☺

Du kan læse meget mere om “Monique’s Verden” på moniquesverden.dk

Hent appen Monique’s Verden GRATIS i appstore her.

Har du lyst til at se den lille teaser om Monique’s Verden, kan du gøre det lige her.

Disco Diva Express

Let’s Party

Monique har nu endelig lavet et partyband med udgangspunkt i disco og soul klassikere fra før verden gik af lave, spillet i opdaterede versioner af de bedste musikere.

Med Moniques powerfulde og sensuelle vokal i front, er projektet Disco Diva Express oplagt til alle firma og privatfester, hvor dansegulvet ikke skal stå stille!

Alle de bedste gamle disco og soul klassikere tages så overbevisende under behandling, at man nærmest efterlades med det indtryk, at det var Monique selv og ikke Donna Summer, Aretha Franklin, Gloria Gaynor og Diana Ross, der stod for de originale indspilninger.

Check hende og hendes bands ud, hvis du vil have en uforglemmelig musikalsk oplevelse!

Vil du booke en koncert med Disco Diva Express eller vide mere om pris, så kan du enten ringe til os på telefon +45 26 62 08 62 eller sende os en mail på booking@monique.dk.

Monique Solo

Monique optræder selvfølgelig også solo i forskellige sammenhænge som gæstesolist i/hos forskellige bands, med sange og musik der skaber den perfekte underholdning til din fest.

Vil du booke en koncert med Monique Solo eller vide mere om pris, så kan du enten ringe til os på telefon +45 26 62 08 62 eller sende os en mail på booking@monique.dk.

Bond Band

Elsker du eksklusivitet, elegance, ekstravagance, det spektakulære, så tag med Monique på en musikalsk rejse gennem de mange storslåede, pompøse og ikke mindst legendariske titelmelodier fra nogle af de mest kendte Bond film.

Store klassiske hits som: Goldfinger, For your eyes only, Goldeneye, Diamonds are forever og Licence to kill, er skræddersyet til Moniques powerfulde, sensuelle og varme vokal.

Lad dig forføre, ind i en verden af stilige mænd, smukke kvinder og sexede Bond babes. Martinis shaken not stirred, lækre biler og smykker, som enhver kvinde vil give alt for at eje, og i midten af det hele, manden over dem alle, Agent 007, Mr. Bond, James Bond.

Koncerten er den oplagte mulighed til din næste TEMA fest.

Let the magic begin.

Vil du booke en koncert med Monique Bond Band eller vide mere om pris, så kan du enten ringe til os på telefon +45 26 62 08 62 eller sende os en mail på booking@monique.dk.

1 måned siden

Monique Spartalis-Singer

Selv den mindste lille ting kan gøre en forskel. Jeg håber inderligt, at jeg kan være med til at hjælpe de små pindsvin som jeg elsker <3
I kan alle se mere på Pindsvinevennerne i Danmark Se hvordan du kan hjælpe utrolig nemt. 1000 tak og rigtig god dag til jer alle <3PINDSVINEVENNERNE I DANMARK HAR FÅET EN AMBASSADØR

Som formand for vores – i år - 25 år gamle forening, har jeg hermed fornøjelsen at fortælle medlemmer og alle interesserede, at vi har fået foreningens første Ambassadør.

Det er den danske sangerinde Monique, der er kendt som RnB- og gospelsanger, teaterskuespiller og foredragsholder. Hun har medvirket i flere film- og teaterstykker til børn. Hun er bl.a. stemmen bag den populære sang ”Vindens farver” fra Disneys Pocahontas.

Derudover er hun uddannet lærer i religion og dansk, psykoterapeut, master i NLP samt Life- og Businesscoach.

Monique har også sin egen børne-App Monique’s Verden, som er fyldt med en masse videoer af nogle af alle de kendte, og mest elskede børnesange, samt eventyr og historier.

Monique mener selv, at hun har arvet sin glæde ved at hjælpe andre, fra sin egyptiske bedstefar, der var et gavmildt og generøst menneske. Han brugte det sparsomme overskud af familiens økonomiske midler til at hjælpe de syge og fattige. Monique føler den samme glæde for at hjælpe andre, og hun er da også Ambassadør for flere andre organisationer, bl.a. Hjerteforeningen, Børneulykkesfonden og WWF Verdensnaturfonden.

Så vi er rigtig stolte over at kunne byde Monique velkommen som vores ambassadør, og vi glæder os til det nye samarbejde.

Med venlig hilsen
Lissy Fisker

Monique udtaler:
“Jeg elsker pindsvin og de er for mig, uvægerligt forbundet med dejlige minder fra min barndoms have. Mine forældre gjorde alt, hvad de kunne, for vores små søde pindsvinevenner, så de havde det så godt som muligt i vores have. Det var så hyggeligt med deres små lyde og puslen, og dengang var der masser af pindsvin. I dag er virkeligheden en anden, og der er radikalt færre pindsvin i Danmark end i slut tresserne, hvor jeg voksede op, og hvis vi ikke gør noget drastisk nu, vil de snart være en saga blot. Det betyder, at generationer efter os, ikke får de samme fine oplevelser og minder, om dette smukke dyr, som vi har haft. Det synes jeg vil være så trist. Derfor støtter jeg Pindsvinevennerne i Danmark, for at gøre opmærksom på, at vi alle kan gøre en forskel, så vi kan beholde dette vidunderlige dyr, i mange generationer frem”.
Monique, sangerinde.

www.monique.dk / www.moniquesverden.dk
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del