Vælg en side

Monique Shop

Her i Monique shoppen, kan du købe sang og karriere rådgivning samt gavekort. Er du interesseret i et signeret Monique album, kan du se hvilke nedenfor.

Believer 2006

Grateful 2012

Albums

Pris pr. CD 100,- + porto

Betaling foregår enten via bankoverførsel eller MobilePay.

Send os en mail på booking@monique.dk om, hvilken/hvilke cd’er, hvor mange du gerne vil have, og evt. hvilket navn der skal stå på cd’en/cd’erne, så skriver Monique en hilsen.

Så snart vi har modtaget din betaling, sender vi din pakke.

Sang rådgivning

Vil du gerne videre med din drøm om at blive sanger? Eller kunne du bare godt tænke dig, at sangen og musikken fyldte noget mere i dit liv? Har du ikke sunget siden du var lille, og vil du gerne genfinde sangen ?

Vil du gerne finde ud af om du har talent for at synge ? Har du brug for sparring og gode råd, samt en der kan hjælpe dig videre på vejen? Så står Monique klar til at hjælpe dig videre med dine ønsker og drømme.

Ring til os på: +45 2662 0862 eller send os en mail på: booking@monique.dk

Sessionen foregår i København.

Pris: 1000,- incl. moms pr. time/session.

Telefonisk sang rådgivning/coaching

Har du ikke mulighed for fysisk at være i samme rum som Monique, er en anden mulighed, at få sang rådgivning over telefonen. Du og Monique laver sammen en tid for rådgivnings sessionen, og det aftales derefter, hvornår du og Monique ringer sammen. Du ringer hende efterfølgende op på det aftalte tidspunkt.

Ring til os på: +45 2662 0862 eller send os en mail på: booking@monique.dk

Pris: 800,-incl. moms pr. time/session

Gavekort

Glæd en du holder af med et gavekort til en time eller mere med Monique. Kender du nogle der ville være glade for et møde med Monique? Nogle der kunne have brug for sparring og hjælp omkring deres sangdrømme? Så er dette den perfekte gave.

Gavekortet bliver pakket smukt ind, og kan hvis du ønsker det, blive sendt direkte til modtageren.

Gavekortet gælder 1 år fra udstedelses datoen.

Vi sender så snart vi har modtaget din betaling. Ring til os på: +45 2662 0862 eller send os en mail på: booking@monique.dk

"Ingen over, ingen ved siden af"🙏❤️

I dag er det 4 år, siden dette smukke, søde, dejlige, sjove, glade, fantastiske og elskede menneske MIN FAR Dimitri Emile Spartalis, forlod denne dimension.
Måske lyder det mærkeligt, men jeg savner og mangler ham hver dag i mit liv❤️
Sødeste far, jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre far end dig. Tak for din store og ubetingede kærlighed.
Kys min skat, jeg elsker dig❤️😘😘
Mange tak til Eric Klitgaard for foto🙏
... Se mereSe mindre

Se opslag

Er du sanger, musiker eller anden form for udøvende kunstner, så er der her et meget fordelagtigt tilbud til dig, og du kan se mere på Dansk Artist forbunds side, hvor jeg er en del af deres "Krop og Velvære" team. Jeg glæder mig så meget til at møde dig <3 🙂

Terapi og coaching ved Monique Spartalis

Når vi har ondt i sjælen, er der ofte ikke rigtig nogen vi kan dele vore inderste tanker med. Vi vil ikke være til besvær, eller belemre andre, specielt ikke vore nærmeste.
Hvem kan jeg lette mit hjerte og sige tingene højt overfor, uden at føle jeg bliver dømt, for det jeg siger og gjort forkert?

Er der steder i dit liv, hvor du synes, du er gået i stå og ikke ved hvad du skal, vil eller har lyst til?
Føler du dig udfordret eller vil du bare gerne have det bedre med dig selv?
Er der drømme, du har givet op på?

Uanset hvad der fylder i dit liv, så kan jeg støtte dig og hjælpe dig videre.

Har du har lyst til at mærke, hvilken forskel det gør for dig at blive coachet eller få terapi? Eller vil du bare gerne høre mere? Så send mig en besked på: booking@monique.dk eller ring på tlf. 20916655.

Alt hvad der bliver sagt mellem os, er fuldt fortroligt..

Pris: 1 session á 60 min. varighed koster 700,- for medlemmer af Dansk Artist Forbund. Normal pris 1200,- kr.
DAF-medlemmer får 42 % rabat på individuelle sessions.

Monique Spartalis er uddannet psykoterapeut, Life og Business coach samt Master i NLP (kognitiv psykologi). Hun er derudover sangerinde. Hun har altid interesseret sig for personlig udvikling og lederskab, og har rådgivet mennesker i over 20 år. Hun har klinik i København.
... Se mereSe mindre

Se opslag

Kære alle I dejlige og smukke mennesker❤️
Rigtig godt nytår🎉
Jeg håber I får den bedste aften, og at det nye år for os alle må blive helt fantastisk. Jeg glæder mig til, at vi igen kan kramme og kysse hinanden og til at danse, synge og feste på livet løs sammen💃🎶🙏❤️😄
Pas godt på jer selv og hinanden💗🍀🎉😘
... Se mereSe mindre

Se opslag