Vælg en side

Monique Shop

Her i Monique shoppen, kan du købe sang og karriere rådgivning samt gavekort. Er du interesseret i et signeret Monique album, kan du se hvilke nedenfor.

Believer 2006

Grateful 2012

Albums

Pris pr. CD 100,- + porto

Betaling foregår enten via bankoverførsel eller MobilePay.

Send os en mail på booking@monique.dk om, hvilken/hvilke cd’er, hvor mange du gerne vil have, og evt. hvilket navn der skal stå på cd’en/cd’erne, så skriver Monique en hilsen.

Så snart vi har modtaget din betaling, sender vi din pakke.

Sang rådgivning

Vil du gerne videre med din drøm om at blive sanger? Eller kunne du bare godt tænke dig, at sangen og musikken fyldte noget mere i dit liv? Har du ikke sunget siden du var lille, og vil du gerne genfinde sangen ?

Vil du gerne finde ud af om du har talent for at synge ? Har du brug for sparring og gode råd, samt en der kan hjælpe dig videre på vejen? Så står Monique klar til at hjælpe dig videre med dine ønsker og drømme.

Ring til os på: +45 2662 0862 eller send os en mail på: booking@monique.dk

Sessionen foregår i København.

Pris: 1000,- incl. moms pr. time/session.

Telefonisk sang rådgivning/coaching

Har du ikke mulighed for fysisk at være i samme rum som Monique, er en anden mulighed, at få sang rådgivning over telefonen. Du og Monique laver sammen en tid for rådgivnings sessionen, og det aftales derefter, hvornår du og Monique ringer sammen. Du ringer hende efterfølgende op på det aftalte tidspunkt.

Ring til os på: +45 2662 0862 eller send os en mail på: booking@monique.dk

Pris: 800,-incl. moms pr. time/session

Gavekort

Glæd en du holder af med et gavekort til en time eller mere med Monique. Kender du nogle der ville være glade for et møde med Monique? Nogle der kunne have brug for sparring og hjælp omkring deres sangdrømme? Så er dette den perfekte gave.

Gavekortet bliver pakket smukt ind, og kan hvis du ønsker det, blive sendt direkte til modtageren.

Gavekortet gælder 1 år fra udstedelses datoen.

Vi sender så snart vi har modtaget din betaling. Ring til os på: +45 2662 0862 eller send os en mail på: booking@monique.dk

1 måned siden

Monique Spartalis-Singer

Selv den mindste lille ting kan gøre en forskel. Jeg håber inderligt, at jeg kan være med til at hjælpe de små pindsvin som jeg elsker <3
I kan alle se mere på Pindsvinevennerne i Danmark Se hvordan du kan hjælpe utrolig nemt. 1000 tak og rigtig god dag til jer alle <3PINDSVINEVENNERNE I DANMARK HAR FÅET EN AMBASSADØR

Som formand for vores – i år - 25 år gamle forening, har jeg hermed fornøjelsen at fortælle medlemmer og alle interesserede, at vi har fået foreningens første Ambassadør.

Det er den danske sangerinde Monique, der er kendt som RnB- og gospelsanger, teaterskuespiller og foredragsholder. Hun har medvirket i flere film- og teaterstykker til børn. Hun er bl.a. stemmen bag den populære sang ”Vindens farver” fra Disneys Pocahontas.

Derudover er hun uddannet lærer i religion og dansk, psykoterapeut, master i NLP samt Life- og Businesscoach.

Monique har også sin egen børne-App Monique’s Verden, som er fyldt med en masse videoer af nogle af alle de kendte, og mest elskede børnesange, samt eventyr og historier.

Monique mener selv, at hun har arvet sin glæde ved at hjælpe andre, fra sin egyptiske bedstefar, der var et gavmildt og generøst menneske. Han brugte det sparsomme overskud af familiens økonomiske midler til at hjælpe de syge og fattige. Monique føler den samme glæde for at hjælpe andre, og hun er da også Ambassadør for flere andre organisationer, bl.a. Hjerteforeningen, Børneulykkesfonden og WWF Verdensnaturfonden.

Så vi er rigtig stolte over at kunne byde Monique velkommen som vores ambassadør, og vi glæder os til det nye samarbejde.

Med venlig hilsen
Lissy Fisker

Monique udtaler:
“Jeg elsker pindsvin og de er for mig, uvægerligt forbundet med dejlige minder fra min barndoms have. Mine forældre gjorde alt, hvad de kunne, for vores små søde pindsvinevenner, så de havde det så godt som muligt i vores have. Det var så hyggeligt med deres små lyde og puslen, og dengang var der masser af pindsvin. I dag er virkeligheden en anden, og der er radikalt færre pindsvin i Danmark end i slut tresserne, hvor jeg voksede op, og hvis vi ikke gør noget drastisk nu, vil de snart være en saga blot. Det betyder, at generationer efter os, ikke får de samme fine oplevelser og minder, om dette smukke dyr, som vi har haft. Det synes jeg vil være så trist. Derfor støtter jeg Pindsvinevennerne i Danmark, for at gøre opmærksom på, at vi alle kan gøre en forskel, så vi kan beholde dette vidunderlige dyr, i mange generationer frem”.
Monique, sangerinde.

www.monique.dk / www.moniquesverden.dk
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del