Vælg en side

Monique Shop

Her i Monique shoppen, kan du købe sang og karriere rådgivning samt gavekort. Er du interesseret i et signeret Monique album, kan du se hvilke nedenfor.

Believer 2006

Grateful 2012

Albums

Pris pr. CD 100,- + porto

Betaling foregår enten via bankoverførsel eller MobilePay.

Send os en mail på booking@monique.dk om, hvilken/hvilke cd’er, hvor mange du gerne vil have, og evt. hvilket navn der skal stå på cd’en/cd’erne, så skriver Monique en hilsen.

Så snart vi har modtaget din betaling, sender vi din pakke.

Sang rådgivning

Vil du gerne videre med din drøm om at blive sanger? Eller kunne du bare godt tænke dig, at sangen og musikken fyldte noget mere i dit liv? Har du ikke sunget siden du var lille, og vil du gerne genfinde sangen ?

Vil du gerne finde ud af om du har talent for at synge ? Har du brug for sparring og gode råd, samt en der kan hjælpe dig videre på vejen? Så står Monique klar til at hjælpe dig videre med dine ønsker og drømme.

Ring til os på: +45 2662 0862 eller send os en mail på: booking@monique.dk

Sessionen foregår i København.

Pris: 1000,- incl. moms pr. time/session.

Telefonisk sang rådgivning/coaching

Har du ikke mulighed for fysisk at være i samme rum som Monique, er en anden mulighed, at få sang rådgivning over telefonen. Du og Monique laver sammen en tid for rådgivnings sessionen, og det aftales derefter, hvornår du og Monique ringer sammen. Du ringer hende efterfølgende op på det aftalte tidspunkt.

Ring til os på: +45 2662 0862 eller send os en mail på: booking@monique.dk

Pris: 800,-incl. moms pr. time/session

Gavekort

Glæd en du holder af med et gavekort til en time eller mere med Monique. Kender du nogle der ville være glade for et møde med Monique? Nogle der kunne have brug for sparring og hjælp omkring deres sangdrømme? Så er dette den perfekte gave.

Gavekortet bliver pakket smukt ind, og kan hvis du ønsker det, blive sendt direkte til modtageren.

Gavekortet gælder 1 år fra udstedelses datoen.

Vi sender så snart vi har modtaget din betaling. Ring til os på: +45 2662 0862 eller send os en mail på: booking@monique.dk

I dag skal jeg lave fotosession med Frederiksberg bladet til et lille interview. Jeg elsker Frederiksberg❤️🙏❤️ ... Se mereSe mindre
Se opslag
Da jeg var 16 år, kom jeg med som korpige i “Master Fatman and his freedom fighters” det var bare den sjoveste tid❤️Da jeg mødte Morten første gang til min første samtale, var han klædt i en mørkebrun DSB jakke og buks med et kniv og gaffel logo på jakken. Han fortalte mig, at hans mor og far arbejdede som togpersonale i DSB catering, og at han og hans søster hjalp hans forældre👍😃Jeg åd alt, hvad han sagde fuldstændig råt. Først lang tid efter, fandt jeg ud af, at han havde taget så meget pis på mig😂😂😂Det var festlige tider. Med en Rider fyldt med piskefløde, punchtoppe, og flødeskumskager og meget andet, han indtog på scenen foran publikum, mens vi bl.a. sang:“I’m caught in a trap, I can’t hold back” “Suspicious minds” med Elvis. Vi, de tre korpiger, var bare så smarte, klædt i et stramt beige og orange sæt med “mug” på øjnene😂Morten var altid betænksom og gavmild. Han havde fx på et tidspunkt været en tur i Polen, og havde taget gaver med hjem. De flotteste blå og grønne øjneskygger, og specielt til mig, lyspærer med kors i 🙏❤️Jeg stoppede desværre efter et år, da jeg fik min første pladekontrakt, som 17 årig, men jeg vil altid tænke tilbage på denne tid med stor glæde og et smil på læben. Kæreste Morten, tak,, du vil altid have en plads i mit hjerte🙏❤️#masterfatman #fatman #korpige #elvis #moniquespartalis #koncerter #sjov #original #minder #fantastisk #mortenlindberg #party #tour #band #bv #choir #me #memories #gratitude #taknemmelighed #tak ... Se mereSe mindre
Se opslag
Jeg ønsker jer alle, den dejligste Påske🙏❤️🐤🐑🐇🐓🐥🐔😄 ... Se mereSe mindre
Se opslag
Rigtig glædelig Palmesøndag til jer alle🙏❤️🌴🥰 ... Se mereSe mindre
Se opslag