Vælg en side

Monique's Verden

Monique’s Verden appen er gratis at hente ned i App store, og med den får du en helt ny børnesang Monique selv har skrevet, den hedder ”Max’s sang” samt to andre kendte børnesange: ”I en skov en hytte lå” og ”Undulaten” begge med fagter. Derudover er der karaoke tekster til alle sangene.

Du får også to gratis historier: ”Kejserens nye klæder” og den helt nye historie ”Astrid er donorbarn”. Derefter kan du, hvis du har lyst, tilkøbe flere sange og historier i appen.

Hent appen her eller besøg website Moniques Verden.

Interaktiv børnekoncert

Med en børne app som Monique’s Verden, der er fyldt med nogle af de bedste og mest kendte danske børnesange, tænkte Monique at hun også ville lave børnekoncerter, for hun elsker børn, sang og musik. Så derfor har hun lavet en interaktiv børnekoncert, og er på besøg hos børn over hele Danmark i børnehaver, biblioteker, privat, centre oma. Det er rigtig skægt.

Hvis du vil læse mere om koncerterne eller hvordan du booker, kan du gøre det lige her.

Julekoncert for børn i Monique’s Verden

Monique elsker bare jul. Smukt pyntede juletræer, julepynt, julegaver, julemad og ikke mindst julehygge, og så elsker hun alle de smukke julesange. Så derfor har hun lavet en julekoncert for børn, med de bedste julesange og hyggeligste jule historier. Så i den søde juletid, kommer Monique og hendes fire bedste tøjdyrs venner på besøg med det flotteste guld juletræ, pynt og små gaver til søde børn. Tøjdyrene er i deres fineste juletøj, og det samme er Monique. Så skal julen rigtig synges ind, og hvem ved, måske falder julesneen også ?

Vil du gerne have de kommer og optræder for dig, så kan du læse mere om julekoncerterne her.

1 måned siden

Monique Spartalis-Singer

Selv den mindste lille ting kan gøre en forskel. Jeg håber inderligt, at jeg kan være med til at hjælpe de små pindsvin som jeg elsker <3
I kan alle se mere på Pindsvinevennerne i Danmark Se hvordan du kan hjælpe utrolig nemt. 1000 tak og rigtig god dag til jer alle <3PINDSVINEVENNERNE I DANMARK HAR FÅET EN AMBASSADØR

Som formand for vores – i år - 25 år gamle forening, har jeg hermed fornøjelsen at fortælle medlemmer og alle interesserede, at vi har fået foreningens første Ambassadør.

Det er den danske sangerinde Monique, der er kendt som RnB- og gospelsanger, teaterskuespiller og foredragsholder. Hun har medvirket i flere film- og teaterstykker til børn. Hun er bl.a. stemmen bag den populære sang ”Vindens farver” fra Disneys Pocahontas.

Derudover er hun uddannet lærer i religion og dansk, psykoterapeut, master i NLP samt Life- og Businesscoach.

Monique har også sin egen børne-App Monique’s Verden, som er fyldt med en masse videoer af nogle af alle de kendte, og mest elskede børnesange, samt eventyr og historier.

Monique mener selv, at hun har arvet sin glæde ved at hjælpe andre, fra sin egyptiske bedstefar, der var et gavmildt og generøst menneske. Han brugte det sparsomme overskud af familiens økonomiske midler til at hjælpe de syge og fattige. Monique føler den samme glæde for at hjælpe andre, og hun er da også Ambassadør for flere andre organisationer, bl.a. Hjerteforeningen, Børneulykkesfonden og WWF Verdensnaturfonden.

Så vi er rigtig stolte over at kunne byde Monique velkommen som vores ambassadør, og vi glæder os til det nye samarbejde.

Med venlig hilsen
Lissy Fisker

Monique udtaler:
“Jeg elsker pindsvin og de er for mig, uvægerligt forbundet med dejlige minder fra min barndoms have. Mine forældre gjorde alt, hvad de kunne, for vores små søde pindsvinevenner, så de havde det så godt som muligt i vores have. Det var så hyggeligt med deres små lyde og puslen, og dengang var der masser af pindsvin. I dag er virkeligheden en anden, og der er radikalt færre pindsvin i Danmark end i slut tresserne, hvor jeg voksede op, og hvis vi ikke gør noget drastisk nu, vil de snart være en saga blot. Det betyder, at generationer efter os, ikke får de samme fine oplevelser og minder, om dette smukke dyr, som vi har haft. Det synes jeg vil være så trist. Derfor støtter jeg Pindsvinevennerne i Danmark, for at gøre opmærksom på, at vi alle kan gøre en forskel, så vi kan beholde dette vidunderlige dyr, i mange generationer frem”.
Monique, sangerinde.

www.monique.dk / www.moniquesverden.dk
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del