Vælg en side

Monique's Verden

Monique’s Verden appen er gratis at hente ned i App store, og med den får du en helt ny børnesang Monique selv har skrevet, den hedder ”Max’s sang” samt to andre kendte børnesange: ”I en skov en hytte lå” og ”Undulaten” begge med fagter. Derudover er der karaoke tekster til alle sangene.

Du får også to gratis historier: ”Kejserens nye klæder” og den helt nye historie ”Astrid er donorbarn”. Derefter kan du, hvis du har lyst, tilkøbe flere sange og historier i appen.

Hent appen her eller besøg website Moniques Verden.

Interaktiv børnekoncert

Med en børne app som Monique’s Verden, der er fyldt med nogle af de bedste og mest kendte danske børnesange, tænkte Monique at hun også ville lave børnekoncerter, for hun elsker børn, sang og musik. Så derfor har hun lavet en interaktiv børnekoncert, og er på besøg hos børn over hele Danmark i børnehaver, biblioteker, privat, centre oma. Det er rigtig skægt.

Hvis du vil læse mere om koncerterne eller hvordan du booker, kan du gøre det lige her.

Julekoncert for børn i Monique’s Verden

Monique elsker bare jul. Smukt pyntede juletræer, julepynt, julegaver, julemad og ikke mindst julehygge, og så elsker hun alle de smukke julesange. Så derfor har hun lavet en julekoncert for børn, med de bedste julesange og hyggeligste jule historier. Så i den søde juletid, kommer Monique og hendes fire bedste tøjdyrs venner på besøg med det flotteste guld juletræ, pynt og små gaver til søde børn. Tøjdyrene er i deres fineste juletøj, og det samme er Monique. Så skal julen rigtig synges ind, og hvem ved, måske falder julesneen også ?

Vil du gerne have de kommer og optræder for dig, så kan du læse mere om julekoncerterne her.

Jeg er på alle måder vild med København, det er min by. Den er så smuk, hyggelig og byder på så meget. I aften folder den sig ud på fineste vis i Kulturnatten <3
Hvad skal du ud og opleve?
Hyg jer rigtig meget <3
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del

Jeg har altid været vild med Nimb, det er et af mine yndlingssteder, og i aften skal jeg optræde derinde, jeg glæder mig <3
Rigtig dejlig dag til jer alle 🙂
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del

For mange år siden, da vi lavede Åh Abe koncerter, sang Kim Larsen denne sang "Elefantens Vuggevise"
Jeg stod på scenen med ham under lydprøven og det blev ivrigt diskuteret, om man kunne synge "....neger dreng og ham kan du bruge som rangle"
Kære Kim, du synger den så smukt <3
Tak for alt det magiske du gav, du vil altid være med os <3youtube.com
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del